Si të negociosh si Freelancer.

January 17, 2020 0

Sot, 1 në 3 amerikanë që punojnë janë të pavarur. Kjo është rreth 57 milion punëtorë nga një forcë prej 160 milion, me 4 milion (13%) që nga viti 2014. Freelancer janë ekspertë në fushat […]

Si IA dhe të dhënat mund të personalizojnë arsimin e lartë.

October 14, 2019 0

Inteligjenca Artificiale (IA) po transformon me shpejtësi dhe përmirëson mënyrat se si funksionojnë industri si kujdesi shëndetësor, bankar, energji dhe pakicë. Sidoqoftë, ekziston një industri në veçanti që ofron një potencial të jashtëzakonshëm për aplikimin […]

1 2 3 18