Armer Juka

  Armer u emërua anëtar i Bordit të IPPM-së në vitin 2017. Ai vepron si këshilltar në çështjet ligjore në Institut.

  Armer aktualisht mban postin e Drejtorit Ekzekutiv në Akademinë DEKRA sh.p.k. Përgjegjësitë e tij përfshijnë menaxhimin e përditshëm dhe administrimin e kompanisë, kontributin strategjik në fushat e ligjit, financave dhe burimeve njerëzore, si dhe mbikëqyrjen e departamenteve përkatëse.

  I pranuar në Bar në vitin 2009, Armer është avokat i ligjit me përvojë të gjerë në praktikën private, në shërbimet ligjore të qeverisë dhe si konsulent i brendshëm. Ai u diplomua në Universitetin e Paris 2 Panthéon-Assas (2008) dhe mban një LLM nga Kolegji Universitar në Londër (2015).

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *