Lutiana Rexhepi – Drejtor Ekzekutiv.

August 13, 2020 0

Lutiana Rexhepi Drejtor Ekzekutiv Lutiana ka perfunduar studimet universitare në degen e Finances, Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes. Ka pervoje si ekonomiste dhe eshte e angazhuar ne nje kompani. Nga viti 2019, ajo u […]

Arlind Rama

September 13, 2018 0

Arlind Rama shërben si Këshilltar i Kryeministrit të Shqipërisë për të koordinuar Prioritetin e Punësimit dhe Rritjen Ekonomike të Qeverisë. Para se të hynte në Kabinetin e Kryeministrit, Arlindi ka punuar si Ekonomist në Departamentin […]

Armer Juka

March 16, 2017 0

Armer u emërua anëtar i Bordit të IPPM-së në vitin 2017. Ai vepron si këshilltar në çështjet ligjore në Institut. Armer aktualisht mban postin e Drejtorit Ekzekutiv në Akademinë DEKRA sh.p.k. Përgjegjësitë e tij përfshijnë […]

Arben Malaj

April 2, 2016 0

Arben Malaj, Prof. Dr. in University of Tirana, Faculty of Economy and President of Institute for Public Policy and Good Governance, holds a PhD Degree in Finance in and a Bachelor Degree in Finance from […]