Indeksi i Perceptimit të Korrupsionit – Përmbledhje

November 17, 2016 0

Transparency International (TI) publikon Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit që nga viti 1995 dhe rendit çdo vit shtetet sipas nivelit të tyre të perceptuar të korrupsionit, i cili përcaktohet nga vlerësimet e ekspertëve dhe anketave […]