Bordi

 • Arlind Rama

   Arlind Rama shërben si Këshilltar i Kryeministrit të Shqipërisë për të koordinuar Prioritetin e Punësimit dhe Rritjen Ekonomike të Qeverisë. Para se të hynte në Kabinetin e Kryeministrit, Arlindi ka punuar si Ekonomist në Departamentin [...]
  • Armer Juka

    Armer u emërua anëtar i Bordit të IPPM-së në vitin 2017. Ai vepron si këshilltar në çështjet ligjore në Institut. Armer aktualisht mban postin e Drejtorit Ekzekutiv në Akademinë DEKRA sh.p.k. Përgjegjësitë e tij përfshijnë [...]
   • Gerta Malaj

    Anetare e Bordit
   • Bojken Gjoleka

    Anetar i Bordit