EEN Albania

July 22, 2016 0

Data e Fillimit: Shtator 2015 Data e Mbarimit: Janar 2017 Shteti: Shqipëri Origjina e Financimit: Bashkimi Europian Përshkrimi i Projektit: Rrjeti Europian i Ndermarrejve EEN është rrjeti që ofron mundësi për ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme (NVM) shqiptare […]

1 2