Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme përballë vështirësive të krizës së Covid-19.

 

Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme përballë vështirësive të krizës së Covid-19
Prof. Dr.Arben MALAJ, Msc.Leonard ABAZAJ

 

Për të shikuar dokumentin e plotë kliko ketu.

Download (PDF, 773KB)