Kompania juaj ka nevojë për një proces për punonjës të kënaqur jashtë bordit.

 

Kur e lash punën në O.C. Tanner për të ndihmuar në krijimin e një nisje të teknologjisë në Portland, Oregon, 19 vjet më parë, nuk kisha ndërmend të kthehesha. E kisha dashur punën, por isha duke shkuar në mundësi të tjera. Në një drekë lamtumire me ekipin tim në një restorant lokal, ne ishim të gjithë të habitur dhe padyshim pak të tensionuar kur CEO hyri në dhe kërkoi të thosha disa fjalë. Ai shpjegoi se donte të më falënderoi personalisht për punën që kisha bërë dhe më tha se kisha një ftesë të hapur për t’u kthyer në kompani nëse gjërat nuk funksiononin. Pastaj ai arriti në xhepin e xhaketës së tij, më dha një biletë ajrore me një drejtim nga Portland përsëri në Solt-Lejk-Siti dhe tha: “Dua të them”.

Burimi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*