Buletini i Financave Publike – Dhjetor 2018

Ministria e Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë publikoi Statistikat fiskale për muajin Dhjetor 2018. Në shërbim të analizës janë të disponueshme të dhënat kumulative për të ardhurat publike, shpenzimet qeveritare dhe investimet nga Shkurti 1998 deri në Dhjetor 2018.

Për më shumë informacion lexoni materialin e mëposhtëm:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*