Z. Arlind Rama, bashkëthemelues i IPPM-së, mbi revolucionin e katërt industrial

  1. Arlind Rama, një nga bashkëthemeluesit e IPPM-së në artikullin e tij “Revolucioni i katërt industrial” të publikuar në gazetën Panorama, është shprehur mbi fillimin e një epoke të re industrial globale.
  2. Rama shprehet se ekonomitë më të mëdha në glob po garojnë ethshëm për të marrë drejtimin në fushën e robotikës, inteligjencës artificiale, dominancës kibernetike dhe zhvillimit të bankave gjenetike, ndërkohë që ekonomitë në zhvillim po përballen me sfidën e madhe për të mos humbur këtë momentum përcaktues për të ardhmen.

Për të lexuar të plotë artikullin, ju lutemi të klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.panorama.com.al/revolucioni-i-katert-industrial/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*