Policy Paper qeverisja ekonomike në rajon: Si ndikon në Ballkanin Perëndimor dhe në procesin e integrimit në BE?

Ky punim i përgatitur nga një prej ekspertëve të IPPM-së, Arlind Rama, ka për qëllim të hedhë më shumë dritë mbi konceptin e qeverisjes ekonomike, “rëndësia e saj në mbështetjen e rritjes së qëndrueshme ekonomike dhe integrimin evropian, fazën aktuale të gjashtë shteteve të Ballkanit Perëndimor  në zbatimin e kësaj kornize të rregullave për axhendën ekonomiko-buxhetore e politikë-bërjes dhe për të eksploruar mënyra të mundshme për të përshpejtuar këtë proces në mënyrë më efikase.

Ky punim mund të gjendet në materialin e mëposhtëm:

Download (PDF, 7.06MB)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*