Lutiana Rexhepi – Drejtor Ekzekutiv.Drejtor Ekzekutiv.

: Tirane.: lutianarexhepi@ippm.al

Lutiana Rexhepi

Drejtor Ekzekutiv

Lutiana ka perfunduar studimet universitare në degen e Finances, Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes. Ka pervoje si ekonomiste dhe eshte e angazhuar ne nje kompani.

Nga viti 2019, ajo u bashkua Institutit per Politika Publike dhe Mireqeverisjen ne realizimin e studimeve per disa nga Indekset Nderkombetare kryesore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*