Takim i Hapur me Znj. Hye-Seung Lee

October 4, 2017 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje, në bashkëpunim me Kolegjin Universitar “Luarasi” organizoi një takim të hapur me të ftuar Drejtoreshën e Burimeve Njerëzore pranë Organizatës Botërore të Tregtisë, Znj. Hye-Seung Lee, ditën e hënë, […]

Diskutim i hapur me Prof. Ricardo Hausmann

May 11, 2017 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje, në bashkëpunim me Universitetin Luarasi dhe Klubin Shqiptar të Harvardit, organizoi sot një diskutim të hapur me Prof. Ricardo Hausmann nga Harvard Kennedy School. Qendra për Zhvillim Ndërkombëtar në […]

Leksion i hapur – Znj. Asetila Köstinger

January 23, 2017 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje në bashkëpunim me Universitetin Luarasi organizoi sot më datë 23 Janar 2016 një leksion të hapur me temë “Projektet e BE për Shqipërinë dhe Rajonin”. Znj. Asetila Köstinger, menaxhere projektesh të […]