Si IA dhe të dhënat mund të personalizojnë arsimin e lartë.

October 14, 2019 0

Inteligjenca Artificiale (IA) po transformon me shpejtësi dhe përmirëson mënyrat se si funksionojnë industri si kujdesi shëndetësor, bankar, energji dhe pakicë. Sidoqoftë, ekziston një industri në veçanti që ofron një potencial të jashtëzakonshëm për aplikimin […]

1 2 3 13