Stafi Ynë

 • Saimir Shala.

  Financier
  Saimir Shala është financier pranë Institutit të Politikave Publike dhe Mirëqënies me detyrë mirëmbajtja dhe raportimi i të dhënave financiare, analiza ekonomike, kontrolle të brendshme të aktivitetit financiar funksion të cilin e ushtron me përgjegjësi [...]
  View Profile
 • Kseniia Oleneva MSc.

   Kseniia ka perfunduar studimet pasuniversitare ne fushen e Ekonomise Insitucionale dhe Politika Publike (Cum Laude) nga Universiteti Herzen ne Shen Petersburg, RUsi. Ka sherbyer per nje periudhe disavjecare si koordinatore dhe eksperte ne fushen e projekteve [...]
   View Profile
  • Ledjon Shahini

   Drejtor Ekzekutiv
   Ledjon Shahini ka mbaruar studimet e doktoraturës në Universitetin e Tiranës në vitin 2014, ku më parë ka mbaruar studimet në bachelor në “Ekonomiks” dhe Master në Studimet Ekonomike Europiane. Ai ka punuar për më shumë [...]
   View Profile
  • Fjona Kurteshi

   Fjona është diplomuar në programin Master Shkencor në Ekonomiks nga Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, nga i cili ka gjithashtu një diplome në programin Bachelor në po të njëjtën degë. Fjona ka kryer gjithashtu [...]
   View Profile