Ftesë e hapur

May 17, 2022 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje (IPPM), në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore (EcoAlbania) dhe Qendrën Shqiptare për Qeverisjen Mjedisore (ACEG), ka kënaqësinë t’ju ftojë në Workshop-in që zhvillohet në kuadër të […]

EEN Albania

March 22, 2019 0

Data e Fillimit: Janar  2019 Data e Mbarimit: Dhjetor 2019 Shteti: Shqipëri Origjina e Financimit: Bashkimi Europian Përshkrimi i Projektit: Rrjeti Europian i Ndermarrejve EEN është rrjeti që ofron mundësi për ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme (NVM) shqiptare […]