Ftesë e hapur

May 17, 2022 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje (IPPM), në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore (EcoAlbania) dhe Qendrën Shqiptare për Qeverisjen Mjedisore (ACEG), ka kënaqësinë t’ju ftojë në Workshop-in që zhvillohet në kuadër të […]

Programi i Praktikave Profesionale.

May 21, 2019 0

  IPPM ka nisur Programin e Praktikave Profesionale dhe ofron programe te mirestrukturuara në fusha te ndryshme si, Zhvillim Ndërkombëtar, Kërkime, Politika Publike, Publikime, Edukim dhe Mirëqeverisje. Praktikat profesionale janë të hapura për aplikime nga […]

EEN Albania

March 22, 2019 0

Data e Fillimit: Janar  2019 Data e Mbarimit: Dhjetor 2019 Shteti: Shqipëri Origjina e Financimit: Bashkimi Europian Përshkrimi i Projektit: Rrjeti Europian i Ndermarrejve EEN është rrjeti që ofron mundësi për ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme (NVM) shqiptare […]

1 2 3