Ftesë e hapur

May 17, 2022 0

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje (IPPM), në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore (EcoAlbania) dhe Qendrën Shqiptare për Qeverisjen Mjedisore (ACEG), ka kënaqësinë t’ju ftojë në Workshop-in që zhvillohet në kuadër të […]

“Ballkani i hapur” nuk duhet të mbetet i mbyllur.

December 21, 2021 0

Analiza e Presidentit te Ippm z.Arben Malaj: “Ballkani i hapur” nuk duhet të mbetet i mbyllur. Argumentat rreth këtij debati: 1. Serbia duhet të ndalojë keqpërdorimin e miliardave për armët e saj gjeopolitike kundër pavarësisë […]

1 2 3 10