Ftesë e hapur

Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje (IPPM), në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore (EcoAlbania)

dhe Qendrën Shqiptare për Qeverisjen Mjedisore (ACEG), ka kënaqësinë t’ju ftojë në Workshop-in që zhvillohet në kuadër të implementimit të projektit

Rrjetëzimi i Organizatave Mjedisore në Shqipëri (ENGONA-Environmental NGO Network in Albania)”.

Kjo iniciativë realizohet me mbështetjen financiare të LevizAlbania, një project i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC.

Workshop-i fokusohet në përdorimin e platforms së dedikuar për rrjetëzimin e OSHC-ve mjedisore, advokimit mjedisor dhe se si këto OSHC mund të përfitojnë dhe ndërveprojnë me njëra-tjetrën për t’u përfshirë në iniciativa të përbashkëta.

Aktiviteti do të zhvillohet në datën27 Maj 2022, ora 09:00 – 13:00 pranë Hotel Opera, Tiranë, me pjesëmarrjen Prof. Dr. Arben Malaj, President i Nderit të IPPM-së.

Të interesuarit mund të konfirmojnë pjesmarrjen e tyre në mënyrë elektronike në adresën secretary@ippm.al ose në numrin 0692020237.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*