Hulumtimi: Kompanitë e udhëhequra nga shpikësit prodhojnë risi më të mira.

Çfarë e bën një ndërmarrje inovative? Sipas fjalëve të Steve Jobs: “Nuk ka të bëjë me paratë. ’Është fjala për njerëzit që keni, si i keni udhëhequr dhe sa e merrni atë. ”Disa studime dëshmojnë për të vërtetën pas pohimit të Jobs, duke treguar që udhëheqësit luajnë një rol kryesor në përcaktimin e suksesit të firmës në inovacionin. Për shembull, CEO-të tepër konfidenciale, CEO-të me ndjesi që kërkojnë personalitete dhe ata me përvojë të përgjithshme menaxheriale janë treguar të gjithë që e bëjnë kompaninë e tyre më inovative.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*