6 Hapa që liderat mund të marrin për të përfituar sa më shumë nga feedback.

Publikimet e biznesit janë të mbushura me artikuj në lidhje me reagimet: sa e rëndësishme është për liderët, si udhëheqësit mund ta japin dhe pranojnë atë, çfarë ndodh kur liderat nuk e marrin atë, dhe madje edhe çfarë të bëjnë nëse dikush nuk është i hapur për feedback që ata kanë qenë dhënë. Fokusi ka tendencë të jetë në transferimin e të dhënave.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*