Për të ndërtuar një kulturë gjithëpërfshirëse, filloni me takime gjithëpërfshirëse.

Shanset janë që ke marrë pjesë në një takim sot. A ishte koha e kaluar mirë apo një kohë e kaluar në kotësi ? Edhe pse asnjëherë dy takime nuk janë të njëjta, ndikimi i tyre kolektiv në kulturën e një kompanie është i rëndësishëm. Takimet kanë rëndësi. Ata janë forumi ku njerëzit mblidhen për të diskutuar idetë, për të marrë vendime dhe për t’u dëgjuar. Takimet janë aty ku kultura formohet, rritet dhe zë vend.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*