Është koha për një rol të nivelit C të përkushtuar ndaj punëtorëve që merren me punë.

Edhe pse drejtuesit e korporatave kanë folur për boshllëqe aftësish për vite, përhapja e automatizmit dhe inteligjencës artificiale po bën që disa prej kompanive më të mëdha – përfshirë Amazon, JPMorgan Chase, SAP, Walmart, dhe AT&T, për të përmendur vetëm disa – për të ndërmarrë veprime, jo me pilot të vegjël por me plane gjithëpërfshirëse për të rikualifikuar segmente të mëdha të forcave të tyre të punës. Këto programe sinjalizojnë se “e ardhmja e punës” nuk është më një ngjarje në horizontin e largët. Tashmë është këtu.

Burimi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*