Para se të filloni një biznes, vendosni si do të duket suksesi.

“Çfarë do të thuash që nuk mund të paguajmë dividendë këtë vit?”, Elisa ishte tepër e jashtëzakonshme. Bordi i kompanisë së vëzhgimit që ajo dhe burri i saj Mark kishte themeluar sapo kishin rishikuar performancën e parashikuar të fund vitit. Zakonisht, ky takim ishte një festë e një hapi tjetër rritës përpara, me një rritje të moderuar, pa borxhe dhe dividentë të konsiderueshëm, të cilat Elisa dhe Marku i përdorën për të mbështetur stilin e jetës së tyre të rehatshme dhe dhurimet bamirës. Këtë vit, megjithatë, rritja e të ardhurave ishte në zhvillim e sipër, por fitimet ishin në rënie, dhe besëlidhjet mbi borxhin e marrë nga kompania për të arritur atë rritje nuk lejonin ndonjë divident. Ishte hera e parë që Elisa ishte ndjerë jashtë kontrollit të kompanisë që kishte bashkë-themeluar. (Përgjatë këtij artikulli, emrat dhe detajet identifikuese janë ndryshuar për të mbrojtur konfidencialitetin.)

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*