A janë vërtet të forta pikat e forta të kompanisë suaj?

Shikoni një hartë të botës të tërhequr përmbys. Është një mënyrë e mirë për të sfiduar supozimet tuaja në lidhje me mënyrën se si është bota – veçanërisht cilat kontinente dhe oqeane janë më të mëdha dhe cilat janë më të vogla. Shikimi i botës së biznesit me kokë poshtë ka një efekt të ngjashëm: Sfidon supozimet tuaja në lidhje me karakteristikat e kompanisë dhe çfarë kuptojnë ata për një organizatë.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*