Boshllëku midis kompanive të mëdha dhe të vogla po rritet. Pse?

Titujt e kërkimit dhe të lajmeve janë të mbushura me idenë se kompanitë e mëdha tradicionale nuk mund të përtërijnë, dhe se kompanitë më të vogla dixhitale do të bëjnë që ato më të mëdha të zhduken. Përderisa kemi parë fillime të shumta të tridhjetë viteve të fundit jo vetëm që prishin bizneset, por bëhen edhe e megakorporatat e sotme, ne kemi pyetur veten nëse kjo përçarje po përshpejtohet me vrullin e revolucionit dixhital. Në veçanti, ne kemi dashur të shohim nëse korporatat e mëdha të krijuara po shpërngulen gjithnjë e më shumë nga teknologjitë e reja, apo nëse ato aktualisht po përdorin teknologjitë dixhitale dhe teknologjitë e tjera të reja për të inovuar dhe rritur.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*