5 mësime që kam mësuar nga shitja e start-upit tim.

 

Për sipërmarrësit, shitja e startupeve të tyre mund të jetë një pohim i rëndësishëm që gjithë puna e tyre e vështirë çoi në krijimin e diçkaje me vlerë të qëndrueshme. Por gjithashtu mund të jetë një proces i pabesë në të cilin themeluesit përfundojnë duke humbur kontrollin dhe duke vënë në rrezik interesat e tyre. Mësova mësimin e dorës së parë duke filluar nga shkurti 2017, kur bëra caktimin për të drejtuar bankierët e investimeve për të ndihmuar Shqyrtimet më të mira (të cilat i bashkë themelova në vitin 2014 me dy të tjerët) pasi konsideruam shitjen e një partneri strategjik. Më poshtë, unë ndaj disa nga mësimet që kam mësuar gjatë procesit të M&A. 

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*