8 mënyra si kompanitë përfundojnë punën dhe hapat për ti përmbushur ato.

Për pjesën më të madhe të 30 viteve të fundit, organizatat kanë agonizuar në lidhje me atë se a duhet të centralizojnë ose decentralizojnë punën e tyre. Por sot, ky debat po bëhet gjithnjë e më i zymtë. Do organizatë është në thelb një shpërndarje me shumë mundësi të ndryshme për të bërë punën. Aftësia jonë për të “çliruar” punën nga organizata dhe shpërndarë atë tek ofruesi i saj më optimal – kudo në botë – është duke krijuar një grup të ri kërkesash për udhëheqësit.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*