Si të ktheheni në punë pas marrjes së lejes prindërore.

Kalimi në punë pas pushimit prindëror është i vështirë. Ju keni qenë jashtë rrjedhës së zyrës për javë ose muaj, dhe po ktheheni si një person tjetër me përparësi dhe shqetësime të reja. (Për të mos përmendur stresin dhe shtrëngimin e logjistikës së re të pafund.) Është e bezdisshme dhe shpesh e mbingarkuar. Pra, si mund t’i bëni disa javë të para në zyrë sa më të qetë që të jetë e mundur? Nëse keni zgjedhjen, a është më mirë të lehtësoheni ngadalë ose të hidheni drejt? Si duhet të menaxhoni marrëdhëniet tuaja me shefin dhe bashkëpunëtorët tuaj? Ndoshta më e rëndësishmja, ku mund të drejtoheni për të marrë mbështetjen emocionale dhe inkurajimin që ju nevojitet gjatë kësaj kohe?

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*