Si do të ndryshojë ndërtimin e ndërtesave Blockchain ?

Teknologjia Blockchain është ndër forcat më shkatërruese të dekadës së kaluar. Fuqia e Blockchain për të regjistruar, për të mundësuar dhe për të siguruar numra të mëdhenj dhe varieteteve të transaksioneve ngre një pyetje interesante: a mundet teknologjia e njëjtë e shpërndarjes së librit që fuqizon bitcoin gjithashtu të mundësojë ekzekutimin më të mirë të projekteve strategjike në një sektor konservator si ndërtimi, duke përfshirë ekipet e mëdha të kontraktorëve dhe nënkontraktorëve dhe një bollëk të kodeve të ndërtimit, rregulloreve të sigurisë dhe standardeve ?

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*