Pse konsulentët japin dorëheqjen në punë për të hapur biznesin e tyre të pavarur.

 

Loja e talenteve për punëdhënësit e mëdhenj po ndryshon. Në të kaluarën, organizatat, dhe veçanërisht firmat profesionale të shërbimit, mund të tregonin derën dhe të kujtojnin çdo punonjësi që do të ishin të pushuar. Sot ky kërcënim nuk mund të ketë ndikim të njëjtë, sa më shumë persona po zgjedhin të largohen. Ndërkohë që firmat kanë konkurruar tradicionalisht me njëra-tjetrën për talente, tani ata janë duke konkurruar me një alternativë tjetër: duke dalë të pavarur.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*