Mënyra si duket vendimmarrja e vendimeve mbi IA (Inteligjencën Artificiale).

 

Shumë kompani janë përshtatur me një “qasje të dhënave” për vendimmarrjen operacionale. Të dhënat mund të përmirësojnë vendimet, por kërkon që procesori i duhur të marrë maksimumin nga IA. Shumë njerëz supozojnë se procesori është njerëzor. Termi “i shtyrë nga të dhënat” nënkupton që të dhënat janë të kuruara nga – dhe të përmbledhura për – njerëzit në proces.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*