Nuk është punë e kolegëve tuaj për t’ju mësuar rreth çështjeve sociale.

 

Përshkruajeni këtë skenar: jeni pjesë e një bisede të rastësishme në zyrë dhe një punonjës sjell një artikull të fundit të lajmeve që e lexoi atë mëngjes për një ligj të ri në një shtet fqinjë. Ajo shpreh se është e frustruar nga lajmet dhe se ajo dëshiron që nuk duhet të fillojë ditën e saj në atë shënim. Ju pyesni: “Prit, pse është ky ligj një gjë e keqe?” Punonjësi ndan një vështrim me vëmendje me mikun e saj dhe ju thotë: “Kerkoni ne google atë”. Ajo e ndryshon temën dhe pas pak çasteve kthehet në tryezën e saj.

Burimi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*