Mësoni më mirë kur mësoni më pak.

 

Vitin e kaluar, kompanitë e SHBA shpenzuan rreth 90 miliardë dollarë për përpjekjet për mësim dhe zhvillim, një shumë më e lartë se produkti i brendshëm bruto i 130 vendeve. Në 2018, punonjësi mesatar amerikan mori trajnim me një kosto afër 1,000 dollarë për person. Vetvetiu që nuk mund të tingëllojë si shumë, por t’i vendosë këto shifra në perspektivë: për kompanitë me numër më të madh se 50,000 që janë rreth 50 milionë dollarë në vit.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*