Rasti për më shumë heshtje në takime.

Janë rreth 55 milionë takime në ditë në Shtetet e Bashkuara. Edhe pse shpesh kanë shumë qëllime dhe qëllime të ndryshme, këto takime zakonisht zhvillohen në të njëjtën mënyrë, herë pas here. Gjerësisht, individët mblidhen së bashku, ballë për ballë, për të folur për një temë. Ne shpesh nuk e kuptojmë atë, por biseda është në të vërtetë është një zgjedhje; thjesht një nga shumë stile të ndryshme takimi ose metoda të komunikimit që një lider mund të zgjedhë. Ndërsa bisedat e takimeve kanë shumë merita – kur planifikohen mirë ato mund të jenë efikase dhe të ofrojnë një nivel komoditeti kur flasin personalisht – ato gjithashtu mund të jenë subjekt i një sërë problemesh: një person që dominon, të tjerë kontrollojnë dhe bëjnë shumë punë, biseda anësore, dhe presionet për t’iu përshtatur ideve të shefit.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*