Shkallëzimi i Kulturës në Kompanitë me rritje të shpejtë.

 

Gjatë disa viteve të fundit, ka pasur një rritje të dukshme në kompanitë hypergrowth anembanë globit. I parë i shpikur nga Alexander V. Izosimov në Revistën e Biznesit të Harvardit në vitin 2008, “hipergrowth” i referohet pjesës së pjerrët të kurbës S, ku industritë dhe firmat rriten me një ritëm shpërthyes. Bizneset rriten me shpejtësi, çmimet e vlerësimit të kompanisë dhe ritmi i rritjes vjetore të përbërë (CAGR)  arrin + 40% . Kapitali njerëzor gjithashtu rritet në mënyrë dramatike, pasi numri i punonjësve rritet ndjeshëm për të mbështetur rritjen e biznesit.

Burimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*