Çfarë duhet të dinë Bordet për Inteligjencën Artificiale (IA).

 

Të jesh një anëtar i bordit është një punë e vështirë – pyesni cilindo që ka qenë ndonjëherë një. Drejtorët e kompanisë duhet të kuptojnë natyrën e biznesit, të shqyrtojnë dokumentet, të angazhohen në biseda kuptimplota me CEO-të, dhe të japin reagime duke mbajtur ende marrëdhënie pozitive me menaxhmentin. Këto janë të gjitha gjërat e vështira për t’u balancuar. Por, normalisht, bordet nuk duhet të përfshihen në projekte individuale operacionale, veçanërisht ato teknike. Në fakt, shumica e bordeve kanë shumë pak anëtarë që janë të kënaqur me teknologji të përparuar, dhe kjo në përgjithësi ka pak ndikim në kompani.

Burimi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*