Programi i Praktikave Profesionale.

 

IPPM ka nisur Programin e Praktikave Profesionale dhe ofron programe te mirestrukturuara në fusha te ndryshme si, Zhvillim Ndërkombëtar, Kërkime, Politika Publike, Publikime, Edukim dhe Mirëqeverisje. Praktikat profesionale janë të hapura për aplikime nga studentë të Universiteteve të ndryshme publike dhe private, të cilët po kryejnë studimet e tyre në nivelet Bachelor dhe Master. Kohëzgjatja e programit e praktikave profesionale është nga 1 muaj deri ne 3 muaj.
Të interesuarit nëse kanë pyetje të na kontaktojnë në adresën e email-it: secretary@ippm.al  .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*