Këshilla për studentët e ekselencës të sapopunësuar pranë administratës shtetërore

Në vijim të punësimit të studentëve ekselentë pranë institucioneve të administratës shtetërore falë platformës Punë të Mbarë, Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen ndan me të gjithë studentët disa këshilla te vlefshme për t’u konsideruar në kuadër të një performance më të mirë në punë nga ana e tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*