Buletini i Financave Publike – Nëntor 2018

Ministria e Financave dhe e Ekonomisë së Republikës së Shqipërisë publikoi Statistikat fiskale për muajin Nëntor 2018. Në shërbim të analizës janë të disponueshme të dhënat kumulative për të ardhurat publike, shpenzimet qeveritare dhe investimet nga Shkurti 1998 deri në Nëntor 2018.

Për më shumë informacione lexoni materialin e mëposhtëm:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*