Buletini i Financave Publike – Gusht 2018

Ministria e Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë publikoi Statistikat fiskale për muajin Gusht 2018. Në shërbim të analizës janë të disponueshme të dhënat kumulative për të ardhurat publike, shpenzimet qeveritare dhe investimet nga Shkurti 1998 deri në Gusht 2018.

Për më shumë informacione lexoni materialin e mëposhtëm:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*