Presidenti i Nderit të IPPM-së, Prof. Dr. Arben Malaj, mbi sistemin e taksimit në Shqipëri

Presidenti i Nderit të Institutit për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen, Prof. Dr. Arben Malaj, në një intervistë për TeamTV është shprehur mbi sistemin e taksimit në Shqipëri në kuadër të reduktimit të varfërisë.

Z.Malaj ka shprehur mbështetjen e ti për sistemin e taksimit të sheshtë bazuar mbi raportin e Bankës Botërore mbi përshkallëzimin e varfërisë në Shqipëri si rredhojë e sistemit të taksimit progresiv.

Malaj gjithashtu është shprehur mbi taksimin e ta ardhurave personale të zbatuar në Shqipëri duke argumentuar se sistemi actual po ndikon negativisht në numrin e ekspertëve të aftë të punësuar në kompanitë shqiptare.

Për më shumë informacion, ju lutemi të klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.tematv.al/2018/03/22/raporti-i-bb-reagon-pd-t-rikthehet-taksa-e-shesht-video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*