Buletini i Financave Publike – Dhjetor 2017

Ministria e Financave të Republikës së Shqipërisë publikoi Statistikat fiskale për muajin Dhjetor 2017. Në shërbim të analizës janë të disponueshme të dhënat kumulative për të ardhurat publike, shpenzimet qeveritare dhe investimet nga Shkurti 1998 deri në Dhjetor 2017.

Për më shumë informacion lexoni materialin e mëposhtëm:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*