Presidenti i Nderit të IPPM-së, Prof. Dr. Arben Malaj mbi zhvillimet socio-ekonomike të vitit 2018

Presidenti i Nderit të Institutit për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen, Prof, Dr. Arben Malaj, ka bërë publike analizën e tij mbi zhvillimet socio-ekonomike të Shqipërisë gjatë vitit 2018.

Ish ministri i Financave dhe i Ekonomisë për Shqipërinë ka analizuar Politikën Monetare dhe Fiskale të planifikuara për tu ndërmarrë gjatë vitit në vijim, duke u ndalur veçanërisht në stabilitetin e financave publike gjatë vitit 2018.

Për të lexuar artikullin e plotë, klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://telegraf.al/opinion/ekonomia-dhe-stabiliteti-i-financave-publike-ne-2018-n

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*