Presidenti i Nderit të IPPM-së, Prof. Dr. Arben Malaj mbi reziqet e uljes së menjëhershme të taksave

Sa më e thellë dhe e menjëhershme të jetë ulja e taksave, aq më i madh është risku që rritja e pritshme ekonomike të mos arrihet, që të ardhurat e humbura nga ulja drastike e taksave të mos kompensohen dhe për pasojë, aq më i madh është risku i një krize të re të stabilitetit financiar, pa të cilin nuk ka prosperitet ekonomik.

Intervistën e plotë mund ta lexoni tek Revista Monitor:

http://www.monitor.al/uljet-e-medha-te-taksave-prodhojne-krize/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*