Presidenti i Nderit të IPPM-së, Prof. Dr. Arben Malaj mbi transparencën e fondeve të Hotel “Dajti-t”

Presidenti i Nderit të IPPM-së dhe njëkohësisht anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës Qendrore, Prof. Dr. Arben Malaj, ka reaguar mbi transparencën e shpenzimeve për fondin e caktuar për rikonstruktimin e Hotel: “Dajtit”. Televizioni Klan ka publikuar këtë reagim të Prof. Dr. Malaj, I cili thekson se Banka e Shqipërisë duhet të tregojë transparencë dhe eficiencë maksimale në çdo shpenzim të saj.

 

Për të parë artikullin e plotë në Televizionin Klan (në shqip), ju lutemi të klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://tvklan.al/skandali-me-tenderin-e-ish-hotel-dajtit-malaj-bsh-te-tregoje-si-i-shpenzoi-fondet/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*