Bashkia Lezhë – Buxheti i Qytetarit: Transparencë dhe Pjesëmarrje

Trajnimet e zhvilluara në Bashkinë e Lezhës nga Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje, në kuadër të projektit ‘Buxheti i Qytetarit: Transparencë në rritje dhe pjesëmarrje aktive në Bashkinë Lezhë’, janë përmbylluar dhe pasqyruar në faqen e Bashkisë:

sequence_01_still047_1543

Për më shumë materiale dhe foto mbi dy ditët e fundit të trajnimeve, mund të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe të drejtoheni në faqen përkatëse:

 

http://www.lezha.gov.al/web/Buxheti_i_qytetarit_rritja_e_transparences_dhe_pjesemarrja_aktive_e_tij_984_1.php#.WJDYk1UrIps

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*