EEN Albania- Aktivitet Informues

Në kuadër të projektit EEN Albania, IPPM organizoi ditën e mërkurë datë 21 Dhjetor në ambjentet e Hotel Liss, në Lezhë një aktivitet informues për bizneset e vendit.

Rrjeti Europian i Ndermarrejve EEN është rrjeti që ofron mundësi për ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme (NVM) shqiptare në gjetjen e partnerëve strategjikë dhe zgjerimin në tregje të reja dhe ka si qëllim të ndihmojë NVM-të të shfrytëzojnë mundësitë për të bërë biznes, për transferim teknologjie si dhe për të rritur aftësinë konkurruese dhe inovative të tyre në tregun Europian dhe më gjërë.

Në këtë trajnim kishte përfaqësues nga lloje të ndryshme biznesesh si nga industria e mobiljeve, përpunimit të frutave dhe perimeve, distributimit të produkteve të naftës, ndërtimit, restoranteve, pastiçerive dhe bareve me emër, hoteleve më me emër në Lezhë e Shëngjin.

Pjesëmarrësit u pajisën me infomacioni rreth platformës dhe u nxitën për tu bërë pjesë e saj.

9a479133-bd7d-4842-b701-72a2afe69977 37b5ad81-b562-4dd6-954f-d68d53cf056f 40bf1fb3-c1f5-44ae-be56-249b9e5ec7c9 029347d2-3518-49bf-a66a-12334e7e5bde

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*