IPPM ofron Bursë Sociale për ndjekjen e studimeve akademike

Instituti per Politika Publike dhe Mireqeverisje, IPPM, ka ofruar një bursë sociale për studenten e Universitetit Luarasi.

Në një cerimoni të organizuar ditën e sotme, Z. Arben Malaj, (President Nderi i IPPM-së dhe Rektor i Luarasit) dhe Z.Ledjon Shahini, drejtori ekzekutiv i IPPM-së, i dorëzuan studentes Hasie Kotarja një bursë sociale për ndjekjen e studimeve universitare në Fakultetin e Ekonomisë të Unversitetit Luarasi.

IPPM-ja do të përkrahë gjithmonë nisma të tilla për të mbështetur studentët në realizimin e tyre akademik.

40e4f20a-ff02-4817-890b-af1912276bc4 4372fbdb-b649-46fb-b518-8c3f8383570f eedab071-abbf-469c-8f91-b7b1555a7d39 f7e941c0-534d-4a0d-b698-dc850b24075f

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*