Programi i Praktikave Profesionale

IPPM ka nisur Programin e Praktikave Profesionale dhe ofron programe te mirestrukturuara në fusha te ndryshme si, Zhvillim Ndërkombëtar, Kërkime, Politika Publike, Publikime, Edukim dhe Mirëqeverisje. Praktikat profesionale janë të hapura për aplikime nga studentë të Universiteteve të ndryshme publike dhe private, të cilët po kryejnë studimet e tyre në nivelet Bachelor dhe Master. Ju lutemi të na kontaktoni në adresën e email-it: secretary@ippm.al nëse keni pyetje .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*